Kuchyňské dřezy Blanco

Nedílnou součástí pracovního prostoru vedle lednice a sporákem jsou kuchyňské dřezy, které musejí být naprosto bezchybné z hlediska funkcionality a souladu s designem interiéru. Jedním z lídrů mezi výrobci kuchyňských dřezů nejvyšší kvality je německý koncern Blanco, jehož výrobky se již po dobu 60 let těší obrovské poptávce spotřebitelů.

Dnes značka Blanco čítá víc jak 50 modelů dřezů nejrůznějších designerských řešení, spolu s širokým výběrem kuchyňských baterií nejvyšší třídy, a také příslušenství a různých systémů třídění odpadů. Tyto výrobky mají příslušné evropské ISO certifikáty a mají i designerská ocenění na evropské úrovni.

Mezi největší výhody dřezů Blanco by se měly řadit jejich funkcionální, technické a estetické vlastnosti. Společnost Blanco vyrábí dřezy ze tří základních materiálů – nerez, keramika a Silgranit, z nichž každý má své výhody a přednosti.

Jelikož se v dřezech z nerezové oceli používá vysokolegovaná ocel, což zajišťuje jejich pevnost, životnost a je cenově dostupnější. Klasická varianta keramických dřezů láká svojí stabilitou vůči odřeninám, úderům, špíně, přepadům teplot a barvivům. Dřezy z nového materiálu Silgranit jsou ještě praktičtější, jsou hygienické, velmi odolné, a díky jejich struktuře jejich údržba je velmi snadná. To umožňuje zohledňovat specifika místa jejich instalace v místnostech nejrůznějších využití, zajišťovat vysokou ergnomiku a šetřit vodou.

Kuchyňské dřezy Blanco lákají různorodostí svých designerských řešení, barevní paletou, velikostí, což jim umožňuje harmonicky se kombinovat s jakýmkoliv designem kuchyňského interiéru a uspokojit estetickou touhu i toho nejnáročnějšího zákazníka.

Kuchyňské dřezy Blanco najdete na našem eshopu. Pokude budete potřebovat poradit s výběrem, obraťte se na naši zákaznickou linku nebo pošlete nám e-mail, a naši odborníci se s Vámi rádi domluví.