Obývací pokoj s duší

Že obývací pokoj může mít duši? No samozřejmě!Tu duši do něj vdechnete vy! Stačí vybrat ten správný kousek obývací stěny do vašeho obývacího pokoje a máte z půlky vyhráno! Tak, jako se měnila doba, měnily se i obývací pokoje. Klidně si to nazvěme evolucí obývacích pokojů. Můžeme jásat, že evoluce obývacích pokojů dospěla do této doby, kdy je na trhu nepřeberné množství jednoduchých, zároveň velmi praktických a užitečných obývacích stěn.

Soudobý obývací pokoj se pyšní otevřeností a vzdušností. Pryč jsou doby, kdy pokoj obléhaly staré obývací stěny, s nimiž se stěží hnulo a které polykaly jen prach a harampádí. Dnešní obývací stěny a obývací sestavy nabízejí kvalitu a komfort. Dnes obývací stěny plní hlavně estetický dojem. Souhra materiálů a barev změní váš obývací pokoj k nepoznání. Na výběr máte z několika povrchů. Hladký, lesklý či matný? Obývací stěny a sestavy jsou často doplněny o skleněný materiál, nejčastěji skleněná dvířka, která celý vzhled obývací stěny obzvláštní. Obývací stěna tak nepůsobí obyčejně, jednotvárně.  Na výběr je z čirého, mléčného či písčitého provedení skla.

obyvaci pokoj

Co se týče barev obývací stěny, převládá přírodní vzhled. Mimo jiné je v kurzu odstín třešně a calvadosu.  Obývací stěna se skládá z více částí, z nichž, jak mnozí dáte za pravdu, je nejdůležitější stolek pod televizi. TV stolek je často řešen velmi jednoduše. V jednoduchosti je přece krása! Velmi oblíbené jsou i samostatné komody, které nabízejí dostatek úložného prostoru, který by obývací stěna nemusela poskytnout. Komoda ukryje vaše tajnosti, než byste řekli švec! To ale neznamená, že si do obývací stěny nic nevystavíte! Právě naopak! Hlavně u mladých lidí jsou knihovničky velmi oblíbené. Ať už knihy čtou či nikoliv. Knihovnička je vždycky cool!

Soudobé obývací stěny vdechnou duši vašemu starému obývacímu pokoji. Vzdušné, přitom velmi praktické a moderní obývací stěny zaručí, že se v obývacím pokoji budete cítit jak jinak, než báječně!