Nové byty Praha 9 zajímavé projekty

Praha 9 je jeden z 10 obvodů hlavního města, který se dále dělí na několik městských částí. Jedná se o historickou část města ležící na severozápadě Prahy, kde můžeme najít městské čtvrti, jako jsou Vysočany, Prosek, Střížkov, Hloubětín a další. V minulosti se jednalo zejména o dělnické a tovární osady, ovšem dnes už to je z větší části obytná zóna. Praha 9 může nabídnout propracovanou cyklostezku, nejrůznější hřiště, kde si děti mohou volně hrát, dále různá jezírka a podobně.

V současné době se zde budují nové bytové komplexy. Jedním z nich je kupříkladu Prosek Park V. Jedná se o nové byty Praha 9 různých rozměrů. Největší z nich jsou 4+kk. Výhodou Prosek Park V, je zde velmi dobrá dostupnost k MHD. Všechny byty jsou vybaveny koupelnou, obývacím pokojem, a také i balkónem. Prodej bytů byl zahájen v roce 2013.

Dalším projektem, který má prozatím téměř polovinu bytů bez majitele je Park Hloubětín. Byty se dají pořídit v rozmezí od 2,5 do 7 miliónů korun a byly postaveny tak, aby každý obyvatel měl hezký výhled na zeleň, a také měl dostatečný přísun slunečních paprsků. Samozřejmostí je, že v blízkosti najdete mateřskou, základní i střední školu, dále nejrůznější supermarkety a nebo sportovní zařízení. Od prosince 2014 se zde můžete nastěhovat.

Další velký projekt nese název Zelené Město 2. Je to jeden z největších projektů, který bude mít celkem 333 bytů v cenovém rozmezí od 3 do 9 miliónů. Dokončení této stavby je plánováno na jaro 2015 a svým vlastníkům by mělo nabídnout velice pohodlné a moderní bydlení.

Pokud máte zájem koupit byt, do kterého je možno nastěhovat se ihned, tak to mohou být například byty Českomoravská. Velice moderní projekt, který se může pochlubit vyhřívanou podlahou v koupelně, výtahem, a také i garáží pro Váš vůz. Ceny bytů začínají na 2 miliónech.

Rezidence 2 Věže

Velice zajímavý projekt s názvem Rezidence 2 Věže, který je určen zejména pro ty, kteří mají rádi větší soukromí, ale zároveň chtějí bydlet ve velkoměstě. Celkem je zde 14 bytů. Každé patro má pouze jeden byt, a proto máte jistotu, že Vás z boku nebudou sousedi rušit. Navíc budete mít výhled ze všech 4 stran. Za tento komfort si ovšem budete muset připlatit, jelikož ceny začínají na 4,5 mil. Kč. Nastěhovat se můžete v únoru roku 2014.

Za zmínku ještě stojí projekt Čakovický Park, do kterého se můžete nastěhovat od května 2013. Obsahuje totiž několik bytů 1+kk, které je možno pořídit již za 1.280.000 Kč a jedná se tedy o jeden z nejlevnějších bytů, pokud jde o novostavby. Lokalita navíc splňuje všechny standardy, které běžný člověk potřebuje.

Na závěr můžeme říci, že nové byty Praha 9 vynikají vysokým komfortem, příjemným prostředím a podle hodnocení mnoha obyvatel je tato oblast označována za velice bezpečnou a míra kriminality je zde poměrně nízká. Můžete zde koupit jak byty levnější (přibližně milión korun), tak i ty nejdražší, které mohou stát i deset miliónů Kč. Výběr je jen na Vás!