Čištění koberců

Provádíme profesionální čištění velkoplošných, kusových i kancelářských koberců v Praze a okolí formou mokrého čištění.

Čištění koberců Praha

Koberce jsou nepostradatelným doplňkem každé domácnosti i komerčních prostor. Nabízejí vysoký komfort, měkkost, tlumí hluk a izolují teplotní rozdíly. K tomu, aby sloužily opravdu dlouho dobu a stále vypadaly jako nové, by nemělo se zapomínat na jejich pravidelné čištění.

Profesionální čištění koberců mokrým čištěním

Zabýváme se mokrým čištěním koberců. Tato metoda spočívá v regulovaném tlakovém vstřikování čisticího prostředku do vláken koberce. Následné odsávání nečistot do sběrné nádoby odstraní všechny nečistoty, prach, roztoče i alergeny.

Koberce čištěné touto metodou zůstávají po vyčištění lehce vlhké, ne však mokré. Bezprostředně po vyčištění koberců doporučujeme nezatěžovat plochu stoupáním. Naše stroje mají velkou sací sílu a v kombinaci s výběrem nejlepších čisticích prostředků dosáhneme maximálního efektu vyčištění koberce, který bude již několik hodin po ukončení práce suchý.

Mokré čištění koberců patří mezi nejefektivnější a nešetrnější metody hloubkového čištění koberců s krátkým i dlouhým vlasem. Zaručujeme prodloužení životnosti koberců i ostatních textilních povrchů. Účinně z vašeho koberce odstraníme mastnotu, zašlapanou špínu, skvrny i nepříjemné pachy.

Koberce řadíme podle délky do tří kategorií:

  • koberce s krátkým vlasem do 0,5 cm
  • koberce se středně dlouhým vlasem o délce 0,5 – 1,5 cm
  • koberce s dlouhým vlasem více jak 1,5 cm

Díky mokrému čištění koberců nedochází k opotřebení koberců a vytrhávání jejich vlasů. Pravidelné čištění koberců mokrou metodou prodlužuje jejich životnost a udržuje je „zdravý.“ Díky tomu se do místnosti nevíří prach, alergeny či bakterie.

Proč si vybrat naši firmu

Jsme specialisté na čištění koberců a čalounění již řadu let. Naším cílem je oživit velkoplošné i kusové koberce, sedačky, křesla a ostatní čalounění. Oproti konkurenci nabízíme kvalitní čištění mokrou metodou za bezkonkurenčně nízké ceny.

Pro mokré čištění koberců používáme moderní technologie, většinou od firmy Kärcher. Čištění koberců provádí naši profesionální zaměstnanci, kteří pravidelně absolvují školení. Za jejich práci stoprocentně ručíme. Koberce čistíme rychle a efektivně, vždy v předem dohodnutém termínu.

Jak probíhá naše práce:

  • nejdříve zhodnotíme stav koberce, jeho podklad, spoje, upevnění vláken, vyblednutí a případné poškození.
  • posoudíme systém čištění v souvislosti se stavem koberce
  • provedeme čištění koberce, případně upravíme postup dle vývoje čištění

Výběr čisticích prostředků je pro dokonale čistý koberec klíčový. Jsme odborníci ve svém oboru, proto garantujeme maximální výsledek, kdy bude váš koberec provoněný, čistý a měkký.